Page 1 of 1

A&N - EnderDragon

Posted: 08 Oct 2011, 00:53
by Stunt3r
Image

Ender Realm?

Se pare ca endermanii au taramul lor! S-ar putea deduce prin faptul ca Endermanii par a fi constructori, dar ei pot avea si alt scop. In plus, atat Notch cat si imaginea de mai sus sugereaza puternic adaugarea viitorilor dragoni - trasatura cautata de jucatori de mult timp! Dar nu exista nici o veste despre acest monstru. Vom anunta cand primim mai multe informatii !


Stronghold Locators?

Jeb, remarcat recent ca o caracteristică viitoare - capacitatea de a localiza cetati mai eficient! Multi jucatori au observat pe cer-mare, turnuri de sticla 1x1 care indică prezenţa unui Stronghold, dar acestea au fost confirmate ca o caracteristică greseala, care va fi stearsa. Cetatile sunt un plus pentru peisajul din Minecraft, oferind jucatorilor mai mult stimulent pentru a explora lumea - cine ştie ce s-ar putea găsi în interiorul aceteia?


Minecraft - Pocket Edition Comes Out Today!


Asteptarea pentru Minecraft - Editia Pocket este valabila! O puteti primii pentru Android chiar acum! Un plus puternic cu suita Minecraft, MPE găzduieşte un număr de caracteristici familiare, inclusiv:

Lumi la intamplare
Poti construii cu 36 blockuri diferite
Poti juca cu mai multi jucatori pe harta ta
Poti salva harta de pe multi-player pe telefonul tau.

Puteti cumpara Minecraft pentru telefon de aici: https://market.android.com/details?id=c ... inecraftpe