WarbandZ

Aici vom discuta despre joc in sine; atentie, nu rezolvam probleme in aceasta sectiune ci discutam si ne lamurim cateva nedumeriri!

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

Forum rules
Ajutor la propriul tau server aici: ajutor-server/
Ajutor la jocul Minecraft aici: ajutor-joc/
skill 0
skill 0
Status: Offline
Posts: 1
Registered for: 9 years 3 months
9

WarbandZ Post by ObeliskGaming »

Alo ,

Cauti o aventura ca niciodată înainte ? Vrei să-și intensifice în țările care nu ați imaginat ? Ei bine, fi uimit când proiectul nostru numit WarBandZ se lansat ! Toată lumea va fi venerație - a lovit atunci cand vad acest lucru.

[ WarBandz ] este de fapt un MMORTS în Minecraft , în care jucătorii incepe ca nomazi singuri provenind din țări uitate mult ascunse în spatele mijlocul Bad Seas . Ajungi în [ Spawn Town Name] , nu ai mai văzut așa ceva ; nu vorbesc aceeași limbă ca și alții , dar asta nu te opri . Jocului Povestea înapoi permite acum jucatorului ( e ) de a alege 3 căi , Empire , oraș-stat , sau Hoardei . Efectuarea unui imperiu este versiunea standard a jocului , care vă permite să mergi dincolo de tehnologii si -a lungul timpului la victorie ; un oraș - stat este pentru jucătorii ocazionali care doresc să facă o mare oraș frumos și nu se bucură într-adevăr PvP , dar nu se poate participa la orice victorie ca un singur oraș stat . Hoarda saubarbar Hoarda , este similar cu un imperiu , dar sunteți în război cu toată lumea toată lumea este în război cu tine , ai trupe puternice și de război este mult mai ieftin pentru tine, dar tehnologia este limitat si poti castiga doar prin cucerire . Știm deja cum cea mai mare parte acest plugin va lucra cu burete , dar avem un personal destul de limitat pentru un astfel de proiect mare, care, în concluzie mă aduce aici .

Puteți contribui pe site-ul nostru : http://www.obeliskgaming.net sau reddit nostru : http://www.reddit.com/r/warbandz

mulțumesc

https://www.youtube.com/watch?v=PQ38OuWgF04
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii minecraft”