R9 295X2

Orice discutie care nu se incadreaza in celalalte categorii pot fi gasite aici.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +3
skill +3
Status: Offline
Posts: 221
Registered for: 10 years 4 months
10
Status: NEBUN
Location: Oradea

R9 295X2 Post by EH!DE.DSG »

ASUS anunță placa grafică R9 295X2!

Două nuclee grafice, șase ecrane, mai mult divertisment!


Image

ASUS a anunțat R9 295X2, o placă video de înaltă performanță, motorizată de unitățile de procesare grafică AMD Radeon R9. Modelul este echipat cu un sistem hibrid cu lichid și aer pentru o răcire ultra-eficientă. Dotată cu 8GB de memorie video super-rapidă GDDR5, R9 295X2 beneficiază de GPU Tweak, instrumentul pentru reglaje de overclocking în timp real, disponibil numai pentru utilizatorii ASUS.

Reglaje în timp real pentru maximum de performanță
R9 295X2 oferă o performanță impresionantă încă din primul moment, însă utilizatorii ASUS pot împinge și mai departe posibilitățile acceleratorului grafic cu ajutorul instrumentului GPU Tweak, care permite ajustarea parametrilor de funcționare în timp real. Fiind ușor de utilizat, GPU Tweak permite controlul instant al ambelor nuclee grafice R9, al frecvențelor pentru memorii, al tensiunilor, al vitezei ventilatoarelor și consumului. Utilizatorii ASUS pot supratacta cu încredere modelul R9 295X2.

GPU Tweak Streaming permite utilizatorilor să partajeze acțiunea de pe ecran, în timp real pe internet, astfel încât alte persoane să poată urmări live jocurile rulate. Mai mult, este posibilă personalizarea fereastrei de streaming, prin adăugarea unui titlu, a unui text rulant sau a fotografiilor și imaginilor captate prin camera web.

Două nuclee grafice, șase ecrane, mai mult divertisment
Noua placă video ASUS R9 295X2 este echipată cu două nuclee grafice ce lucrează la frecvența de 1018MHz, asigurând un “gameplay” fluid, fără sacadări, chiar și atunci când sunt afișate rezoluții 4K/UHD (ultra-high-definition), mai mari de 2560×1600 pixeli. Jucătorii pot conecta până la șase ecrane, permițând crearea unui mediu de luptă lărgit pentru o experiență cu adevărat imersivă.

Răcire cu lichid – nu necesită asamblare!
ASUS R9 295X2 este concepută cu un sistem de răcire hibrid lichid-aer. Designul cu eficiență ridicată nu necesită asamblare și funcționează din primul moment în care placa dual-slot a fost inserată, fără a fi necesară instalarea separată.

Ventilatorul activ, cu radiator la bază pentru a elimina căldura de la conductele cu lichid, se potrivește perfect pe suportul de 120mm, astfel încât montarea acestuia să fie cât mai simplă. Acest sistem inteligent aer-lichid furnizează o răcire eficientă atât pentru nuclee cât și pentru memorii și cipurile de alimentare. Răcirea cu lichid a noii serii dual R9 este completată de un ventilator ultra-eficient, ce elimină căldura de la alte componente vitale, reducând temperatura de operare și crescând stabilitatea. R9 295X2 păstrează o temperatură redusă chiar și atunci când acțiunea din joc e cât se poate de fierbinte.

Prețuri și disponibilitate
Placa video ASUS ROG R9 295X2 va fi disponibilă la nivel global din 21 aprilie 2014.

SPECIFICAȚII ASUS R9295X2-8GD5

AMD Radeon R9 295X2
PCI Express 3.0
OpenGL 4.4
Memorie 8GB GDDR5
Frecvențe nucleu 1018Mhz
Interfață memorii 1024-biți
Ieșire DVI-D
Patru ieșiri Mini DisplayPort

Return to “Discutii generale”