Update inutil
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 2 months
- 11
- Status: Dacă citeşti asta, TU şi PRIETENII tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză
- Cont Premium: Cornflak_
Se pare ca update-ul la 1.7.2-1.7.4 cu CraftBukkit va fi inutil, deoarece Mojang a anuntat ca Minecraft Snapshot 13w50a (1.8) va fi valabil din ianuarie 2014. Minecraft 1.8 oficial va fi lansat in martie 2014. Si cum CraftBukkit pentru 1.7.2-1.7.4 va fi inutil vom fi obligati sa folosim SpigotMC sau un alt motor.
- Spoiler | Afiseaza
[spoiler]War Thunder: VladCelTroll
Minecraft: xCennzo, Cornflak_
Terraria: xVladCelTroll
Counter Strike 1.6: Vladminer13
Medal of Honor Allied Assault: Brav_LOWE[/spoiler][/i][/b]
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
- full skill
-
- Registered for: 11 years 4 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Iti zic eu cand o sa apara 1.8 nu o sa aiba toata lumea, mai ales ca 30% din jucatorii care joaca minecraft nu au premium, deci 1.7.2 o sa dureze ceva, te asigur eu. Inutil nu este din nou, daca tu crezi ca oamenii aia lucreaza degeaba, atunci iti dau un sfat prietenesc sa nu vorbesti daca nu stii.
- full skill
-
- 11
Am vazut ca dureaza o vesnicie sa il faca si m-am gandit ca odata ce 1.8 va aparea, toate serverele se vor updata dupa o luna. Dupa ce am mai vazut videoclipuri, se pare ca unul zicea ca Jeb a anuntat, pe Twitter-ul lui, ca snapshotul lui 1.8 (13w50a) va aparea cel mai sigur in ianuarie 2014. Iar in februarie va aparea versiunea oficiala, si anume Minecraft 1.8.2. Numai ca update-ul asta va face pluginul cu Bouncing Block inutil. Voi face un topic la Update cu tot ce vor adauga.
- Spoiler | Afiseaza
[spoiler]Te rog eu, nu citi chestia asta, altmiteri tu şi prietenii tăi vă ve-ți alege cu Trollotoză+ cadou în loc de Gogu Caută prindeți Trinitas TV.[/color][/spoiler]
- BANNED
- Registered for: 11 years 5 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
Pai plugin-ul o sa il faca inutil , noi am inteles altceva , data viitoare fii mai precis !Vladminer13 wrote:Am vazut ca dureaza o vesnicie sa il faca si m-am gandit ca odata ce 1.8 va aparea, toate serverele se vor updata dupa o luna. Dupa ce am mai vazut videoclipuri, se pare ca unul zicea ca Jeb a anuntat, pe Twitter-ul lui, ca snapshotul lui 1.8 (13w50a) va aparea cel mai sigur in ianuarie 2014. Iar in februarie va aparea versiunea oficiala, si anume Minecraft 1.8.2. Numai ca update-ul asta va face pluginul cu Bouncing Block inutil. Voi face un topic la Update cu tot ce vor adauga.
- full skill
-
- Registered for: 11 years 4 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Pai si ce treaba are pluginul Bouncing Blocks cu Bukkitul / Spigot-ul. Data viitoare incearca sa te exprimi mai bine.
- full skill
-
- 11
Nu, s-a CONFIRMAT ca in 1.8 o sa avem lockuri la cuptoare/cufere si bouncing blocks, care vor semana cu niste slime-uri care nu se misca.
- Spoiler | Afiseaza
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu