Call Of Duty Black Ops II

Orice discutie care nu se incadreaza in celalalte categorii pot fi gasite aici.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

full skill
full skill
User avatar
Status: Offline
Posts: 1121
Registered for: 11 years 4 months
11
Status: Drastic la nevoie dar corect!
Location: Germany
Contact:

Call Of Duty Black Ops II Post by ProWaf »

Image

Call of Duty: Black Ops II este un joc shooter first-person, dezvoltat de Treyarch si publicat de Activision (Square Enix). Acesta a fost lansat pe 13 noiembrie 2012, pentru PlayStation 3, Xbox 360, și Microsoft Windows. In data de 18 noiembrie 2012 a fost publicat în America de Nord, pe 30 Noiembrie 2012, în Europa și Australia. Piata-Enix a lansat jocul pentru piata japoneza pe 22 noiembrie 2012 ca o versiune subtitrata. O versiune japoneză fara subtitrare dar tradus a fost lansat separat pe 20 decembrie 2012.
Black Ops II este al nouălea joc Call of Duty in seria de jocuri video și o continuare a jocului 2010 Call of Duty: Black Ops. Jocul a fost lansat la 16.000 de magazine din intreaga lume, la miezul nopții, pe 13 noiembrie 2012.
Black Ops II este primul joc din seria Call of Duty care dispune de tehnologia de război din viitor. Acesta oferă, de asemenea, o opțiune de afișare 3D. Call of Duty:. Black Ops II, a fost lansat simultan pe PlayStation Vita. În 24 de ore de la lansarea pe piata, jocul avut incasari de peste 500 milioane dolari. Acesta a fost vandut in 7,5 milioane de exemplare in SUA in noiembrie 2012. O scurta descriere despre joc. Ca de altfel cum ne-am obisnuit in Call Of Duty: Black Ops I, jocul este plin de aventura si extaz care te trece de la un sentiment la altul fara ca sa iti dai seama. In CoD Bo II jucam cu caracterul numit David Maison, da, chiar el in persoana, fiul lui Alex Maison (caracterul din CoD Bo I). Ca un tel principal in tot jocu noi trebuie sa il prindem si sa il anihilam pe Raul Menendez, un cubanez pus pe fapte rele. Noi de-al lungul misiunilor v-om schimba caracterele, v-om continua sa jucam si cu Alex dar si cu David Maison continuand povestea din CoD Bo I. Pe parcurs il avem mereu langa noi pe Harper, partenerul de razboi al lui David. Cam asta a fost scurta descriere a jocului si sper sa il cumparati si sa il jucati. El dispune de mai multe functii: Call Of Duty Black Ops II SinglePlayer, Call Of Duty Black Ops II MultiPlayer si Call Of Duty Black Ops II ZombieMod. Desi are o grafica cat mai realistica si dispune de multe functii pentru a reda tot jocul perfect el are si un pret care ''strange'' buzunarul. Acesta costa 54.99 € pe Steam. Site oficial http://www.callofduty.com/blackops2
Respecta si vei fi respectat!

Image

[spoiler]ImageImageImageImage

[/spoiler]
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.


Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”