Daca aveti probleme la contul vostru de pe forum va rugam sa ne scrieti un mail : costamafios(@)gmail.com
It is currently 21 Oct 2017, 18:38

All times are UTC+03:00
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
post author
PostPosted: 28 Nov 2014, 10:58 
User avatar
full skill
full skill

Joined: 14 Sep 2012, 13:14
Posts: 1149
Status: Offline
Age: 18 ani
Cont Premium: xConstructboy99
Website: http://www.minecraft-romania.com/
Yahoo Messenger: avramdavidandrei
Location: Bucuresti
România, vicecampioană mondială și triplu medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Sport Electronic

Performanţă extraordinară pentru România la World e-Sports Championship 2014


Image


România a cucerit patru medalii, una de argint și trei de bronz, și se situează pe locul al 4-lea în clasamentul pe națiuni, la Campionatul Mondial de Sport Electronic de la Baku. Lotul național format din 11 sportivi a beneficiat de sprijinul NESCAFÉ 3in1, iar țara noastră s-a numărat printre puținele state reprezentate la toate cele șapte discipline ale Campionatului Mondial: disciplina pe echipe, Dota 2, și cele individuale, Hearthstone, Starcraft 2 masculin, Starcraft 2 feminin, Tekken Tag Tournament 2 masculin, Tekken Tag Tournament 2 feminin și Ultra Street Fighter IV.

La Dota 2, România a fost reprezentată de echipa națională formată din Andrei „Zizou” Zisu (24 de ani, căpitan), Răzvan „iLLusionisT” Borceanu (21), Andrei „Keyano” Grigorie (21), Răzvan „SynerGy” Strat (17) și Omar „w33” Aliwi (19). La tragerea la sorți, tricolorii au nimerit în grupa B, așa-zisa „grupă a morții”, alături de China (campioana mondială en-titre), Egipt și Mongolia. Echipa României a reușit să câștige confruntarea cu China din faza grupelor, cu 1-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de pe locul I în grupă. După victoriile din sferturi (România – Rusia: 2-1) și semifinale (România – Georgia: 2-0), țara noastră a întâlnit din nou reprezentanta Chinei, de această dată în marea finală. Tricolorii au obținut medalia de argint, iar România este vicecampioană mondială la disciplina Dota 2.

Reprezentantul României la disciplina Starcraft 2 (masculin), Silviu „NightEnD” Lazăr (26 de ani), și-a câștigat grupa după două victorii categorice: 2-0 cu Suedia și Israel. România a eliminat Finlanda în sferturile de finală (scor 2-0) și a pierdut în semifinale, în fața Coreei de Sud (scor 2-0). Silviu Lazăr a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Sport Electronic, după victoria în fața Rusiei (scor 2-0), în finala mică.

Alexandre Prodan (20 de ani), reprezentantul țării noastre la disciplina Tekken Tag Tournament 2 (masculin), a obținut medalia de bronz pentru România, după ce a învins Elveția, Danemarca, Rusia, India, Finlanda și Serbia.

Mihai „Pokeshark” Ene (30 de ani) a reușit să claseze România pe treapta a treia a podiumului mondial la disciplina Ultra Street Fighter IV, după 2-0 în fața Indiei și 2-1 cu Australia.

Sunt notabile și performanțele sportivilor Radu „Rdu” Dima (17 ani, disciplina Hearthstone) – care a reușit calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, și Zsofia „melodyyy” Boariu (26 de ani) – care a clasat România pe locul al 5-lea în clasamentul general, la disciplina Starcraft 2 (feminin).


Echipa Professional Gamers League (federația națională din România, recunoscută oficial de Federația Internațională de Sport Electronic, IeSF) a fost selectată dintre federațiile celor 46 de state membre să se ocupe de producția celei de-a 6-a ediții a Campionatului Mondial de Sport Electronic, care s-a desfășurat în perioada 12-16 noiembrie în capitala azeră, Baku.Sursa: www.computergames.ro

_________________
Image


--~~|| Ajutor Server ||~~--


--~~|| Ajutor Joc ||~~--


--~~|| Cerere Resurse ||~~--


Spoiler | Afiseaza


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © phpBB Group
   © Copyright 2011-2015 Minecraft-Romania. Design by TyreXel. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996.

Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.